VIDEO Adrenalínová oslava monopostu F1 na jednej z najvyšších budov sveta!

NETKY.SK • 4 November 2013, 13:05 • 2 min
VIDEO Adrenalínová oslava monopostu F1 na jednej z najvyšších budov sveta!

ABÚ ZABÍ – Chcete vidieť, ako oslavuje triumf v Pohári konštruktérov Formuly 1 staronový víťaz – tím Infiniti Red Bull? Vo výške 320 metrov nad morom, na obmedzenom priestore heliportu Burj Al Arab v Dubaji, predvádza svoj adrenalínový burn-out bývalý pilot F1 David Coulthard.

slovakia

left justify in out

Tím Formuly 1 Infiniti Red Bull Racing sa stal víťazom Pohára konštruktérov 2013 už niekoľko závodov pred koncom sezóny a jeho tímová jednotka Sebastian Vettel vyhral titul majstra sveta už po štvrtý krát v rade. Pri príležitosti Veľkej ceny v Abú Dabí si najúspešnejší závodný tím sveta dovolil „menšiu“ adrenalínovú oslavu na jednej z najvyšších budov sveta. Heliport na 320 metrov vysokej veži hotela Burj Al Arab v Dubaji bol dejiskom mimoriadne odvážnych kúskov bývalého pilota F1 Davida Coultharda, ktorý na počesť dvojnásobného triumfu Red Bullu poriadne zagumoval pristávaciu plochu.

Toto video z dielne Red Bull Racing je aj svojskou odpoveďou celého tímu na nezmyselnú pokutu, ktorú dostal tím za úprimné "burn-outové" oslavy Sebastiana Vettela. Vedenie Red Bullu tak pohlavárom okolo F1 pravdepodobne ukazuje, že sa na ich pokutu môžu zvysoka... pozerať :-).

Pozrite si priložené video.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies