VIDEO Absolútna špička mobilných telefónov Samsung Galaxy S8 už dobýja svetový trh

NETKY.SK • 25 Apríl 2017, 13:50 • 2 min
VIDEO Absolútna špička mobilných telefónov Samsung Galaxy S8 už dobýja svetový trh

Bratislava - Spoločnosť Samsung vyrobila mobilný telefón novej generácie, absolútnu topku medzi mobilnými telefónmi. Spoločnosť sa pýši tým, že telefón je nerozbitný, neutopiteľný a odolný voči mrazu či ohňu.

slovakia

left justify in out

Samsung predstavil minulý mesiac dvojicu špičkových smartfónov, na ktoré čakal doslova celý svet. Smartfóny Samsung Galaxy S8 a Samsung Galaxy S8+ sú najväčšími konkurentami iPhone-u od Apple. Samsung sa tento rok vykašľal na “plochú” verziu svojej vlajkovej lode a všetky svoje karty vsadil na “edge” displej.

 

Analytici očakávajú obrovský záujem na trhu. Po neúspešnom minulom roku plnom škandálov, ktoré sprevádzali nevydarený model Galaxy Note 7, ktorých batérie doslova explodovali, inovátori prišli s novými špičkovými telefónmi Galaxy S8.

 

 

Nová vlajková loď získala viac než dobré recenzie a doslova vystrelila cenu akcií nahor. Spoločnosť Samsung Electronics zaznamenala nárast svojich akcií o neuveriteľných päťdesiat percent, celkom o 6,53 miliárd eur. O tom, že zisky spoločnosti stúpajú nie sú žiadne pochybnosti. V samotnej Južne Kórei spoločnosť prijala cez jeden milión predbežných objednávok na nové smartphony.

 

"Spoločnosť Samsung by mohla kľudne prekonať rekordných 48,5 miliónov kusov predaja, ktoré dosiahla so sériou S7," uviedol analytik spoločnosti IBK Investment Securities Lee Seung-Woo vo vyhlásení.


Model S8 je dodávaný so zdokonaleným digitálnym asistentom spoločnosti Samsung Bixby, ktorý je konkurencieschopný v preplnenom poli, ktorý zahŕňa Apple Siri, Google Assistant a Amazon Alexa. Je tiež vybavený obrazovkou z roztiahnutého skla, ktorá pokrýva celú prednú časť zariadenia. Ničitelia telefónov si zgustli a otestovali túto super novinku.

 

img

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies