VIDEO a FOTO Crossfit vládne! Sexy svalnáč sa nehanbí zatancovať si na skladbu Single Ladies

NETKY.SK • 15 Január 2016, 17:43 • 2 min
VIDEO a FOTO Crossfit vládne! Sexy svalnáč sa nehanbí zatancovať si na skladbu Single Ladies

BRATISLAVA - Austrálsky crossfiťák Khan Porter sa môže pýšiť svojím nabúchaným telom.

slovakia

left justify in out

Tvrdo na sebe pracuje a vďaka tomu vyzerá tak ako vyzerá, priam bezchybne. Cvičenie však nie je iba drina. 

 

V posilňovniach sa dá aj dobre zabaviť. Príkladom toho je tento crossfiťák Khan, ktorý z populárnej choreografie piesne Single ladies od Beyoncé ukázal pár kúskov. 

 

Nuž, keby takýchto bolo viac, hneď by sa ľahšie chodilo cvičiť. 

 

 

 

A heavy jerk + a happy dance. $1.60 🍰🍰🍰 @iamathleteprogram #doitwithpassion

Video uverejnené používateľom Khan Porter (@iamkhanporter),

 

 

 

Home

Fotka uverejnená používateľom Khan Porter (@iamkhanporter),

 

 

Choosing to be an athlete means choosing to still get to work on your absolute worst days. Feeling crook and running off very little sleep I decided spur of the moment to jump in with the @wearecrossfitplay Crew and tackle a nasty WOD courtesy of @tysonven 20min AMRAP 1 squat clean 70kg 3 strict HSPU 5 burpee box overs I had to scale the box jumps to step overs as my knee still isn't handling plyometric movements too well, however I managed 31 full rounds and 1 burpee box over. Being light weight and low rep rounds I figured there was no reason for me to really stop/rest at all, 14min in I was feeling pretty googy but tried to hold as close to 0:45 second rounds as I could. Give it a go and let me know how you do :-)

Fotka uverejnená používateľom Khan Porter (@iamkhanporter),

 

 

 

Missing the @cookislands and my @wodventuresau friends already. 3 days was NOT long enough! Haha. Buuuut I get to head to Mexico and Miami for a couple of weeks guest coaching on their next tour kicking off Jan 9th next year and that's a fucking pozzy! Can't wait to drink coronas on the beach in Mexico, then stroke @nohlsen's abs at @thewodapalooza in Miami. This is going to be so epic, I'm going to be running a bunch of workshops, training the house down, cave diving, zip lining, beaching it up and then hopefully (knee permitting) competing at Wodapalooza at the end of the trip. To get involved jump on the @wodventuresau page or website. There's only a few spots left and this is honestly going to be epic. Open to peeps from anywhere in the world, so American buddies, pop on down and get involved!

Fotka uverejnená používateľom Khan Porter (@iamkhanporter),

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona