VIDEO 85-ročný senior prekvapil: Zložil troch ozbrojených lupičov holými rukami!

NETKY.SK • 25 September 2018, 11:03 • 2 min
VIDEO 85-ročný senior prekvapil: Zložil troch ozbrojených lupičov holými rukami!

Írsky dôchodca sa stal hrdinom. To, čo predviedol ohúrilo ľudí po celom svete!

slovakia

left justify in out

O starších ľuďoch si často myslíme, že sú ľahšie manipulovateľní a disponujú menšou fyzickou silou. Vo všeobecnosti je to pravda, no zato majú veľa životných skúseností a už ich len tak niečo neprekvapí. Príkladom toho bol aj Denis O'Connor, 85-ročný starček, ktorý bol v správny čas na správnom mieste.

 

Denisovi však rozhodne nechýba fyzická sila. V „akcii“ sa ukázal nedávno, keď jednu zo stávkových kancelárii v Írsku prepadla trojica lupičov s brokovnicami. Pán O'Connor sa tu práve vtedy nachádzal tiež. Jeden zo zlodejov vyskočil na pult a namieril zbraň na zamestnanca kancelárie, pričom žiadal peniaze. Druhý ohrozoval samotného Denisa. Tomu však viac nebolo treba. S agresívnym správaním sa vysporiadal hravo!

 

Dôchodca sa nebojácne holými rukami pustil do zločincov. Tí s podobnou reakciou zrejme vôbec nepočítali, čo ich patrične vyviedlo z miery. Následne ich starý pán pekne jedného po druhom „vyprevadil“ z priestorov stávkovej kancelárie.

 

Celý incident zachytili bezpečnostné kamery, záznam z ktorých sa dostal na internet, kde zožal veľké množstvo obdivných komentárov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona