VIDEO 81-ročný model je v neuveriteľnej forme! Ženy ho milujú

NETKY.SK • 20 Júl 2017, 13:34 • 2 min
VIDEO 81-ročný model je v neuveriteľnej forme! Ženy ho milujú

Čínsky model aj vo svojom úctyhodnom veku láme ženské srdcia.

slovakia

left justify in out

Wang Deshun má 81 rokov a vo svojej rodnej krajine je známy ako „najsexy dedko Číny“. A niečo pravdy na tom veru bude. Aj vo svojom vysokom veku je plný energie a mladistvého elánu. Kondíciu má lepšiu než väčšina tridsiatnikov a jediné, čo má so starčekom spoločné sú  biele vlasy a brada.

 

Ľudia v jeho veku už na veľké fyzické výkony obvykle nemajú ani pomyslenie, no on relaxuje v posilňovni pri dvíhaní činiek. Práve preto, že je tak neobvyklým seniorom ho začali obsadzovať na mnohé fotenia módnych značiek, či magazínov. Dokonca mu ponúkli účinkovanie na Fashion Weeku v Pekingu. Wang si pozornosť na móle zakaždým naplno užíva.

 

Aktívny senior je otcom dvoch detí a má aj jedno vnúča. Vždy hovorí, že vek je len číslo. Stále má veľkú chuť do života a chce zdolávať nové ciele. Ponuky mu pribúdajú jedna radosť a on ich vždy rád príjme. Zarobenými peniazmi potom pomáha svojej milovanej rodine.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies