VIDEO 6 skvelých dôvodov prečo cvičiť ráno

NETKY.SK • 15 Február 2018, 06:00 • 2 min
VIDEO 6 skvelých dôvodov prečo cvičiť ráno

BRATISLAVA Presvedčíme vás, aby ste si nastavili budík o hodinu skôr! Koniec výhovoriek a začnite sa hýbať. A pokiaľ možno čím skôr, tým lepšie.

slovakia

left justify in out

Zamerajte sa na fyzickú aktivitu hneď po prebudení. Že sa vám nechce? Na túto výhovorku nebudeme ani reagovať. Že ste nevyspatá? Tak nechoďte do postele až po polnoci. Prinášame vám šesť argumentov, ktoré vás donútia zmeniť názor a každodenný harmonogram.

 

1. Lepšie dlhodobé výsledky. Podľa niekoľkých výskumov je dokázané, že ľudia, ktorí ráno cvičia, sú zodpovednejší a pri pohybe dôslednejší. Ich disciplína a prísnosť na seba potom prináša ovocie v podobe vysnívanej postavy.

 

2. Organizácia. Vďaka úprave svojich časových návykov potom budete mať dostatok času na prácu, rodinu, školu i priateľov. 

 

3. Produktivita. Ako už všetci vieme, fyzická aktivita produkuje v tele endorfíny. Tieto substancie potom dokážu zmnohonásobiť vaše výkony až do desiatich hodín po cvičení. Aj práca vám potom pôjde oveľa lepšie od ruky.

 

4. Zrýchlenie metabolizmu. Keď sa premôžete a zapotíte hneď ráno, môžete sa tešiť na oveľa rýchlejší nástup dokonalých kriviek. Skvele naštartujete spaľovanie a tuky sa na problematických partiách budú ukladať oveľa náročnejšie.

 

5. Lepší spánok. Skorý pohyb sa vám oplatí aj v prípade, že máte problémy s večerným zaspávaním. Čím skôr svoje telo preberiete a nabudíte, o to skôr sa aj upokojí a bude pripravené si oddýchnuť.

 

6. Zdravšia strava. Keď sa za svitania donútite do zbesilého poskakovanie alebo pokojnej jógy, budete si následne dávať oveľa väčší pozor na to, čo neskôr počas dňa zjete. Ťažko totiž budete chcieť svoje úsilie len tak bezhlavo zničiť vyprážaným jedlom.

 

Ranné jóga cvičenie

 

Pre tých, ktorí sa chcú zapotiť



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona