VIDEO 5 Seconds of Summer zverejnili skladbu Girls Talk Boys

NETKY.SK • 15 Júl 2016, 14:21 • 2 min
VIDEO 5 Seconds of Summer zverejnili skladbu Girls Talk Boys

BRATISLAVA - Austrálska pop-punková kapela 5 Seconds of Summer zverejnila pieseň Girls Talk Boys. Novinka s funky nádychom je súčasťou soundtracku očakávanej akčnej sci-fi komédie Krotitelia duchov, ktorý jeho tvorcovia dnes uviedli na trh. Skladba od formácie, ktorá sa preslávila singlami ako She Looks So Perfect, She's Kinda Hot či Hey Everybody!, je dostupná prostredníctvom viacerých digitálnych platforiem ako napríklad streamovacej služby Spotify či portálu iTunes.

slovakia

left justify in out

Na 14-skladbový soundtrack ku Krotiteľom duchov okrem spomínanej formácie prispel aj Zayn Malik, Pentatonix, Mark Ronson, DMX, Walk the Moona, Jeremih, Elle King, Fall Out Boy či Missy Elliott. V spomínanej snímke, ktorá je remakeom rovnomenného titulu z roku 1984, sa v hlavných úlohách predstavia Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon a Leslie Jones.

 

Okrem nich si vo filme zahrali aj Chris Hemsworth, Andy García, Michael K. Williams, Cecily Strong, Matt Walsh, Neil Casey ako aj hviezdy pôvodných Krotiteľov duchov z rokov 1984 a 1989 Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson a Sigourney Weaver. Režisérom je Paul Feig, ktorý spolu s Katie Dippold napísal aj scenár. Novinka sa dostane do slovenských kín 28. júla.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies