VIDEO 21 ľudí sa zranilo v noci počas výtržností v Gruzínsku

NETKY.SK • 12 Marec 2017, 15:17 • 2 min
VIDEO 21 ľudí sa zranilo v noci počas výtržností v Gruzínsku

TBILISI - Najmenej 21 ľudí sa zranilo v noci nadnes počas výtržností v meste Batumi na juhozápade Gruzínska. Medzi ranenými je 11 policajtov.

slovakia

left justify in out

Nepokoje v prístavnom meste Batumi na pobreží Čierneho mora vypukli v sobotu neskoro večer. Pred hlavnou policajnou centrálou v meste sa zhromaždilo okolo 1000 výtržníkov. Uviedli to miestne médiá s tým, že anarchisti zapálili alebo zdemolovali asi desať áut a na policajtov hádzali kamene.

 

Roztržku vyvolala podľa gruzínskych médií hádka po tom, ako policajti pokutovali motoristu za porušenie pravidiel cestnej premávky. Do sporu sa postupne zapojili ďalší okolostojaci ľudia.

 

Policajti dostali situáciu pod kontrolu asi o 06.00 h miestneho času (09.00 h SEČ). Bezpečnostné zložky zadržali zhruba 40 výtržníkov, uviedlo ministerstvo vnútra.

 

Televízia Rustavi-2 informovala, že v nemocnici ošetrili 21 ľudí, vážnosť zranení nie je známa.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies