Vidal po operácii kolena, Čiľania rátajú dni

NETKY.SK • 7 Máj 2014, 08:45 • 2 min
Vidal po operácii kolena, Čiľania rátajú dni

TURÍN- Čiľania sa strachujú o účasť Artura Vidala na futbalových majstrovstvách sveta v Brazílii. Stredopoliar Juventusu Turín v stredu absolvoval operáciu kolena. V Barcelone ho k špecialistovi Ramonovi Cugatovi sprevádzali aj lekári z klubu a reprezentácie.

slovakia

left justify in out

"Zo všetkých najdôležitejšia je otázka, ako dlho sa bude zotavovať. To nás najviac trápi. Žiaľ, v takýchto prípadoch nie je nič isté," povedal lekár čilského národného tímu Giovanni Carcuro a pokračoval: "Môžeme konštatovať iba toľko, že jeho štart na majstrovstvách sveta nie je vylúčený. Zároveň nemáme času na rozdávanie. Urobíme všetko pre to, aby sa zotavil čo najskôr." 

 

Vidal v tejto sezóne pomohol Juventusu k zisku tretieho talianskeho titulu za sebou. Klub pred operáciou avizoval, že jeden z jeho kľúčových hráčov sa podrobí artroskopii bočného menisku pravého kolena. 

 

Čiľania vstúpia do záverečného turnaja majstrovstiev sveta 13. júna súbojom s Austráliou. V základnej B-skupine ich čakajú ešte obhajcovia trofeje Španieli a vicemajstri sveta Holanďania. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies