Vidal je pripravený nastúpiť za Chile proti Holandsku

NETKY.SK • 23 Jún 2014, 09:27 • 2 min
Vidal je pripravený nastúpiť za Chile proti Holandsku

SAO PAULO - Stredopoliar Arturo Vidal je podľa vlastných slov pripravený nastúpiť za Chile v záverečnom dueli B-skupiny futbalových MS proti Holandsku (v pondelok o 18.00 SELČ v Sao Paule).

slovakia

left justify in out

"Po zápasoch, ktoré som odohral, sa cítim lepšie. Tréner sa rozhodne, či nastúpim alebo nie. Ja osobne sa cítim byť pripravený," citovala Vidala agentúra Reuters. Hráč Juventusu Turín absolvoval v máji operáciu kolena a hoci hral na MS od začiatku proti Austrálii (3:1) i Španielsku (2:0), nebolo isté, či zasiahne v pondelok do hry.

 

Holandsko i Chile si už s predstihom zabezpečili postup do osemfinále šampionátu, napriek tomu v ich pondelkovom vzájomnom zápase pôjde o veľa. Víťazný tím bude mať nielen o jeden voľný deň viac na oddych, ale v priamom súboji o postup do štvrťfinále sa vyhne prvému mužstvu z A-skupiny, ktorým bude podľa všetkého domáca Brazília.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies