Victoria’s Secret sa ospravedlnili za indiánsky outfit

NETKY.SK • 13 November 2012, 12:42 • 2 min
Victoria’s Secret sa ospravedlnili za indiánsky outfit

Victoria’s Secret sa ospravedlnili za indiánsky outfit - Pre ženy Značka luxusnej spodnej bielizne Victoria’s Secret sa ospravedlnila za indiánsky outfit, v ktorom sa počas minulotýždňovej Victoria's Secret Show predstavila americká modelka Karlie Kloss.

slovakia

left justify in out

img

Značka luxusnej spodnej bielizne Victoria’s Secret sa ospravedlnila za indiánsky outfit, v ktorom sa počas minulotýždňovej Victoria's Secret Show predstavila americká modelka Karlie Kloss. Ako reakciu na kritiku a množstvo sťažností sa tiež rozhodli tento model vystrihnúť zo záznamu, ktorý americká CBS odvysiela 4. decembra. Rozhorčené reakcie zaplavili napríklad aj stránku módneho gigantu na sociálnej sieti Facebook. "Ako pôvodná Američanka a matka som znechutená zábermi nevhodne oblečenej modelky s bojovou čelenkou na hlave, a to nespomínam kultúrne odkazy, ktoré tento obrázok vysiela do sveta," napísala Charlene Hunt.

Tisícky ďalších podobne ladených komentárov napokon viedli spoločnosť k ospravedlneniu. "Mrzí nás, že replika indiánskej čelenky, ktorú sme použili počas nedávnej módnej prehliadky, niektorých ľudí rozhorčila. Nemali sme v úmysle nikoho uraziť a preto sa úprimne ospravedlňujeme. Na znak úcty tento outfit nezaradíme do prenosu, nebudeme ho používať v propagačných materiáloch ani žiadnym iným spôsobom," uvádza sa v oficiálnom vyhlásení Victoria’s Secret. Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter sa ospravedlnila aj 20-ročná Karlie Kloss. "Veľmi ma mrzí, ak to, čo som mala oblečené počas šou VS, niekoho urazilo. Podporujem rozhodnutie VS vystrihnúť outfit z prenosu," napísala rodáčka z Chicaga. 

Počas prehliadky, ktorá stála zhruba 10 miliónov dolárov, predviedli 65 kostýmov a 28 párov anjelských krídel. V prestížnej Fantasy podprsenke s motívom kvetín sa na prehliadke ukázala brazílska supermodelka Alessandra Ambrósio. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona