Victoria Beckham: Som sebavedomejšia než v minulosti

NETKY.SK • 9 Apríl 2017, 08:55 • 2 min
Victoria Beckham: Som sebavedomejšia než v minulosti

BRATISLAVA - Anglická módna návrhárka, modelka a speváčka Victoria Beckham tvrdí, že roky strávené v skupine Spice Girls jej pomohli zvýšiť sebavedomie a začať sa venovať móde.

slovakia

left justify in out

Prezradila to v rozhovore pre britskú edíciu mesačníku ELLE. "Byť v Spice Girls bolo skvelé, hoci som nikdy nebola najlepšia speváčka alebo tanečnica. Počas pôsobenia som sa ale naučila v skupine veľa vecí, napríklad o osvetlení či kostýmoch. Milujem módu, a je to vec, ktorá ma úprimne zaujíma. Keď sa pozriem na moje minulé ja, spôsob, akým som sa obliekala a správala, bol pravdepodobne znakom mojej neistoty. Teraz sa však cítim sebavedomejšie a nebojím sa starnutia," povedala 42-ročná rodáčka z Harlowu v Essexe. 

Okrem práce sa Beckham vyjadrila aj na tému podpory zo strany manžela a zodpovednosti o deti. "David je skvelý. Počas týždňa módy, zatiaľ čo pracujem, deti budú s ním v New Yorku a už naplánoval výlety do múzeí. V sobotu večer ich vezme na večeru, je výborný v týchto veciach, rovnako ako som ja. Je to spôsob, ako podporiť partnera vo vzťahu. Poviete mu, 'Vieš čo? Ja to zvládnem'. David a ja sa navzájom rešpektujeme, sme zaneprázdnení, ale vieme si nájsť čas na to, aby sme sa porozprávali," dodala.

Victoria Beckham sa preslávila vďaka spomínanej dievčenskej skupine Spice Girls, s ktorou vydala albumy Spice (1996), Spiceworld (1997) či Forever (2000). V roku 2001 uviedla na trh zatiaľ jediný sólový eponymný album, ktorý sa dostal v UK Charte na 10. miesto. Je tiež autorkou dvoch kníh.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona