Victoria Beckham: Sme normálnejší, ako si myslíte

NETKY.SK • 13 August 2013, 09:56 • 2 min
Victoria Beckham: Sme normálnejší, ako si myslíte

SYDNEY - Speváčka a módna návrhárka Victoria Beckham tvrdí, že pred životom celebrity preferuje skôr domáci relax. Manželka bývalého anglického futbalistu Davida Beckhama to povedala pre magazín Australian Vogue.

slovakia

left justify in out

"Keď už sú deti v posteli, dám si pleťovú masku alebo si upravím obočie. Sme naozaj oveľa normálnejší, ako si ľudia myslia," dodala.

Vyjadrila sa taktiež k manželovej kariére. "Sme na Davida všetci pyšní. Ostatných 15 rokov sme ho podporovali vo všetkých kluboch, v ktorých hral. Stal sa inšpiráciou nie len pre mňa a naše deti, ale taktiež aj pre milióny ďalších ľudí. Teraz sa však veľmi tešíme z toho, že budeme môcť tráviť viac času ako rodina," priznala Beckham. 

Tridsaťdeväťročná rodáčka z anglického mesta Harlow sa preslávila ako členka skupiny Spice Girls, kde ju prezývali Posh Spice. Po tom, ako vyskúšala sólovú kariéru, sa stala úspešnou módnou návrhárkou a tiež je autorkou dvoch kníh. S Davidom Beckhamom sa zosobášila v roku 1999 po dvojročnom vzťahu. V tom istom roku sa im narodil najstarší syn Brooklyn, po ktorom nasledovali v roku 2002 Romeo a v roku 2005 Cruz. Ich rodina sa predvlani v júli rozrástla o dcérku Harper. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies