Victoria Beckham má dosť imidžu Posh Spice

NETKY.SK • 11 December 2013, 09:28 • 2 min
Victoria Beckham má dosť imidžu Posh Spice

LONDÝN - Anglická návrhárka, modelka a speváčka Victoria Beckham už necíti nič k svojej speváckej identite, ktorou bola známa v skupine Spice Girls.

slovakia

left justify in out

"Uvedomila som si, že to nadobro skončilo v roku 2008, keď sme sa pre turné dali znova dohromady. Mal to byť významný moment v mojom živote, no ja som v tej chvíli chcela byť niekde inde," povedala pre decembrové vydanie magazínu Vogue Paris. "Nebol to nedostatok rešpektu voči dievčatám alebo voči publiku, jednoducho tomu chýbala vášeň. Naproti tomu, v mojej novej kariére rastie vášeň každým rokom. Stále chcem viac," vysvetlila manželka futbalistu Davida Beckhama, ktorá sa v súčasnosti venuje najmä návrhárstvu.

Beckham si navyše myslí, že účinkovanie v Spice Girls jej zaistilo reputáciu neusmievajúcej sa namrzenej osoby. "Vyzerala som nevrlo. No nebola som taká! Bola som plachá, nebola som si veľmi istá sama sebou. Musela som si vymyslieť postavu a rozhodla som sa, že budem zazerať na ľudí a špúliť ústa. Moja neistota mi istým spôsobom pomohla vytvoriť takúto postavu. Dnes je to pre mňa prekážka, ktorá sa objaví vždy, keď sa ukážem na verejnosti. Takýmto spôsobom ma sláva ovplyvnila," vysvetlila bývalá Posh Spice. V súkromí je vraj speváčka omnoho veselšia. Šéfredaktorka Vogue Paris Emmanuelle Alt opísala Beckham ako presný opak jej verejného imidžu. "Je spontánna, s úžasným zmyslom pre humor, skromná a zároveň poháňaná zdravou ambíciou," opísala všestrannú umelkyňu Alt. 

Tridsaťdeväťročná rodáčka z anglického mesta Harlow sa preslávila vďaka skupine Spice Girls, ktorá zažiarila v roku 1994. Jej členky, ktorými okrem nej boli aj Melanie Brown známa aj ako Scary Spice, Melanie Chisholm teda Sporty Spice, Emma Bunton s prezývkou Baby Spice a Ginger Spice Geri Halliwell si však po veľkom úspechu dali v roku 2000 pauzu. Znova sa stretli v rokoch 2007 a 2008, keď absolvovali svetové turné. Naposledy sa ako skupina objavili na záverečnom ceremoniáli londýnskych olympijských hier v roku 2012. Beckham po rozpade skupiny vyskúšala sólovú kariéru, neskôr sa stala úspešnou módnou návrhárkou. Je tiež autorkou dvoch kníh. V roku 1999 sa po dvojročnom vzťahu zosobášila s Davidom Beckhamom. V tom istom roku sa im narodil najstarší syn Brooklyn, po ktorom nasledovali v roku 2002 Romeo a v roku 2005 Cruz. V júli 2011 sa ich rodina rozrástla o dcéru Harper. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies