"Victoria Beckham" bola vydražená za 262 000 Libier

NETKY.SK • 19 Február 2021, 14:50 • 2 min
"Victoria Beckham" bola vydražená za 262 000 Libier

Posh Spice sa predala za obrovskú sumu. Bolo to až 262 000 Libier. Nebola to však Victoria Beckham, ale krava, ktorá mala rovnaké meno.

slovakia

left justify in out

Reč je o krave, ktorá bola menovkyňou Victorie Beckham, bývalej speváčky Spice Girls. Wilodge Poshspice má 14 mesiacov. Zviera bolo chované na farme Lodge Hill Farm v Shropshire a vydražili ho minulý mesiac v Carlisle. 

 

img

 

Táto „rysavá“ jalovica prekonala rekord v cene zaplatenej za plemeno Limousin v hodnote z roku 2014 a to bolo 131 250 Libier a stala sa najdrahším hovädzím dobytkom vo Veľkej Británii a Európe.

 

img

 

The Independent uviedol, že plemeno založila chovateľka a farmárka hospodárskych zvierat Christine Williamsová a jej zosnulý otec Don v roku 1989.

 

„Nikdy sme neočakávali ani v najdivokejších snoch, že toľko zarobíme,“ popísala predaj Christine a opísala ho ako "úchvatný a neskutočný“.

 

Jalovica vraj meno tak trochu zdedila po svojej mame, ktorá sa volala Gingerspice. Dokonca sa obávali, či na meno Posh Spice neexistujú autorské práva. Báli sa taktiež, že by sa mohla samotná speváčka uraziť, keď sa to celé medializovalo. Dúfajú, že to bude brané ako vtip. Veria, že rodová línia Posh Spice zostane zachovaná.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies