Victoria a David Beckhamovci konečne prehovorili o údajných problémoch vo vzťahu: Blíži sa koniec?

NETKY.SK • 12 Jún 2018, 11:00 • 2 min
Victoria a David Beckhamovci konečne prehovorili o údajných problémoch vo vzťahu: Blíži sa koniec?

Jeden z najznámejších párov šoubiznisu vraj čelí problémom. Aká je pravda?

slovakia

left justify in out

V poslednom období sa opäť na verejnosti diskutuje o tom, že známy pár Victoria a David Beckhamovci čelia manželskej kríze. Je vraj natoľko vážna, že by mohla vyústiť až do rozvodu.

 

Beckhamovci sú manželmi už 19 rokov. Vo všeobecnosti sa vždy považovali za idylický pár vedúci príkladný rodinný život. Napriek tomu už v minulosti prekonali viacero problémov, doposiaľ ich ale vždy dokázali ustáť. Neraz sa hovorilo aj o nevere zo strany uznávaného futbalistu.

 

V ostatných dňoch sa najmä na sociálnych sieťach začali šíriť dohady o ďalších nezhodách obľúbeného páru. Beckhamovci sa preto rozhodli, že prostredníctvo svojej hovorkyne podajú stanovisko, aby tak zastavili tvorbu ďalších konšpirácii o ich živote. „Ide len o falošné správy. Je to strata času. O ich rozvode neexistuje žiadna zmienka,” vyjadrila sa v ich mene hovorkyňa.

 

V priebehu víkendu sa objavili aj na módnej šou v Londýne, kde vonkoncom nepôsobili disharmonicky, práve naopak, vyzerali spokojne a prejavovali si lásku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies