Víctor Valdés po tejto sezóne odíde z Barcelony

NETKY.SK • 9 Október 2013, 15:12 • 2 min
Víctor Valdés po tejto sezóne odíde z Barcelony

BARCELONA - Španielsky futbalový klub FC Barcelona sa musí začať obzerať po novej brankárskej jednotke. Víctor Valdés v relácii El Hormiguero rozhlasovej stanice Antena 3 potvrdil, že táto sezóna je jeho posledná na Camp Nou v katalánskej metropole.

slovakia

left justify in out

"Je to uzavretá etapa. Potrebujem novú výzvu v inej lige," skonštatoval 31-ročný odchovanec Barcelony Valdés, ktorý má kontrakt do leta 2014 a nehodlá podpísať nový.

SportBild s odvolaním sa na nešpecifikované španielske médiá uviedol, že trojnásobný víťaz Ligy majstrov a držiteľ šiestich titulov z Primera División Valdés by mohol zamieriť do ambiciózneho francúzskeho Monaka. Ako nástupcovia v Barcelone údajne prichádzajú do úvahy napríklad André ter Stegen (Borussia Mönchengladbach), Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Thibault Courtois (FC Chelsea, teraz je na hosťovaní v Atléticu Madrid), Pepe Reina (SSC Neapol) či Fraser Forster (Celtic Glasgow).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona