Víctor Valdés mal veľkú radosť z debutu za Man Utd

NETKY.SK • 18 Máj 2015, 17:52 • 2 min
Víctor Valdés mal veľkú radosť z debutu za Man Utd

MANCHESTER - Španielsky futbalový brankár Víctor Valdés debutoval v nedeľu v drese svojho súčasného zamestnávateľa Manchestru United.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný gólman si pripísal premiérový štart za "červených diablov" v dueli 37. kola Premier League proti Arsenalu Londýn (1:1), keď v 74. min vystriedal zraneného krajana Davida De Geu.

 

"Bol to skvelý pocit stáť v bránke na Old Trafforde. Real Madrid, FC Barcelona a Manchester United sú najväčšie kluby na svete. Každý sníva o pôsobení v jednom z týchto tímov. Fanúšikovia ma privítali výborne, z čoho som veľmi šťastný. S výsledkom nie som spokojný. Arsenal strelil šťastný gól," vyhlásil podľa soccerway.com bývalý dlhoročný brankár Barcelony (2002 - 2014), ktorý 82. min lovil loptu zo siete po vlastnom góle spoluhráča Tylera Blacketta. Valdés je hráčom "Red Devils" od januára tohto kalendárneho roka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies