Viceprimátorka Košíc Lenártová opúšťa Most - Híd

NETKY.SK • 3 Október 2012, 08:15 • 2 min
Viceprimátorka Košíc Lenártová opúšťa Most - Híd

Viceprimátorka Košíc Lenártová opúšťa Most - Híd - Politika Po necelých dvoch rokoch vo funkcii viceprimátorky Košíc opúšťa Renáta Lenártová stranu, ktorá ju na tento post nominovala – Most- Híd. Ako sama uviedla, rozhodla sa tak po zrelej úvahe, zvážiac

slovakia

left justify in out

img

Po necelých dvoch rokoch vo funkcii viceprimátorky Košíc opúšťa Renáta Lenártová stranu, ktorá ju na tento post nominovala – Most- Híd. Ako sama uviedla, rozhodla sa tak po zrelej úvahe, zvážiac všetky okolnosti jej doterajšieho straníckeho pôsobenia.

„Hlavným dôvodom môjho odchodu zo strany je jej odklon od aktívnej politiky spolupráce a hľadania porozumenia medzi všetkými menšinami. Podľa môjho názoru sa tiež málo zdôrazňuje potreba väčšej sociálnej súdržnosti, citlivosti a upevňovania tradičných hodnôt,“ uviedla Lenártová.

Svoje rozhodnutie odísť zo strany Most -Híd vychádza aj z jej pohľadu nedoceneného postavenia a významu žien v strane, čo sa prejavilo aj v posledných parlamentných voľbách, kedy sa do NR SR nedostala spomedzi kandidátov na poslanca, za túto stranu, ani jediná žena. „V rámci svojho ďalšieho pôsobenia vo verejnom a politickom živote chcem naďalej presadzovať princípy väčšej sociálnej citlivosti a upevňovania tradičných hodnôt v spoločnosti,“ uzavrela viceprimátorka.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies