Viceprezident klubu Sao Paulo nevylúčil obnovenie rokovaní s United

NETKY.SK • 26 Júl 2012, 13:57 • 2 min
Viceprezident klubu Sao Paulo nevylúčil obnovenie rokovaní s United

Viceprezident klubu Sao Paulo nevylúčil obnovenie rokovaní s United - Futbal SAO PAULO – Viceprezident klubu Sao Paulo, Joao Paulo de Jesus Lopes, stále verí, že sa ešte stále môžu dohodnúť Manchestrom United na prestupe Lucasa Mouru. Hráčov agent Wagner

slovakia

left justify in out

imgSAO PAULO – Viceprezident klubu Sao Paulo, Joao Paulo de Jesus Lopes, stále verí, že sa ešte stále môžu dohodnúť Manchestrom United na prestupe Lucasa Mouru.

Hráčov agent Wagner Ribeiro naznačil, že je malá šanca na to, že 19-ročný talent prestúpi tento rok v lete do United, keďže Red Devils neponúkli dostatok peňazí za brazílskeho mladíka.

Avšak Lopes trvá na tom, že prestup do Premier League ešte nie je úplne stratený, keď pre Radio Estadao ESPN povedal: "Nevylučujem možnosť budúcich rokovaní, pretože sme ponuku Manchestru United prijali s veľkou zdvorilosťou a nechali otvorenú možnosť na pokračovanie rozhovorov. Manchester United nás oslovil a ich prístup bol seriózny. Aj iné tímy prejavili záujem o Lucasa, ale iba prostredníctvom médií vo svojich krajinách."

Lopes však zároveň vyhlásil, že Lucas, ktorý je v súčasnej dobe v Anglicku s olympijským výberom Brazílie, je vo svojom materskom klube Sao Paulo šťastný.

"Hráč vyjadril svoj ​​zámer zostať v Sao Paule a je veľmi dôležitým hráčom nášho tímu. Chce zostať, pretože je veľmi mladý," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies