Viceprezident AS Monaco chce udržať trénera a väčšinu hráčov

NETKY.SK • 21 Máj 2017, 15:15 • 2 min
Viceprezident AS Monaco chce udržať trénera a väčšinu hráčov

MONAKO - Viceprezident futbalového klubu AS Monaco Vadim Vasiljev dúfa, že po úspešnej sezóne udrží trénera Leonarda Jardima aj väčšinu majstrovského tímu.

slovakia

left justify in out

"Kniežatá" získali prvý francúzsky titul od roku 2010, okrem toho sa dostali do semifinále Ligy majstrov či finále Francúzskeho ligového pohára a Francúzskeho pohára. Pod taktovkou portugalského kormidelníka sa prezentovali atraktívnym a ofenzívnym futbalom, v ročníku nastrieľali 155 gólov.

 

"Pokúsime sa s Leonardom Jardimom predĺžiť kontrakt. Nikdy nepovedal, že chce odísť. Rovnako budeme postupovať aj pri väčšine tímu," uviedol viceprezident AS. Okrem 42-ročného trénera je záujem aj o dvojicu kanonierov Kyliana Mbappeho a Radamela Falcaa. Na odchode je trojica Bernardo Silva, Fabinho a Tiemoue Bakayoko. Podľa medializovaných informácií majú o ich služby záujem Manchester United a City, Real Madrid, Juventus Turín, FC Chelsea, ale aj najväčší ligový konkurent Paríž St. Germain. "Bude náročné zopakovať takúto sezónu, ale vynasnažíme sa o opäť získať titul," citovala agentúra AP Vasiljeva.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies