VICEMISS SLOVENSKO 2016 LENKA TEKELJAKOVÁ odchádza na MISS SUPRANATIONAL 2016, Jozef OKLAMČÁK je členom poroty svetovej súťaže krásy

NETKY.SK • 17 November 2016, 20:46 • 2 min
VICEMISS SLOVENSKO 2016 LENKA TEKELJAKOVÁ  odchádza na MISS SUPRANATIONAL 2016, Jozef OKLAMČÁK je členom poroty svetovej súťaže krásy

BRATISLAVA/VARŠAVA - Tohtoročná druhá vicemiss Slovensko a Miss Sympatia Lenka Tekeljaková odchádza na medzinárodnú súťaž krásy Miss Supranational 2016, ktorá sa tento rok bude konať v dvoch krajinách, v Poľsku a po prvý raz aj na Slovensku.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Víťazky zo 74 štátov sa najskôr stretnú vo Varšave. Už od 20. novembra sa ale na deväť dní presunú do Vysokých Tatier, konkrétne do Horizont rezortu v Starej Lesnej a Aquacity Poprad.

 

"Osobne sa veľmi teším, že prídeme s dievčatami aj na Slovensko, pretože to bude krásna prezentácia našej krajiny v 73 štátoch sveta,“ hovorí zástupkyňa súťaže Miss Slovensko Lenka Tekeljaková. Miss Supranational budú sprevádzať módne prehliadky, prezentácie jednotlivých miest, fotografovania, rozhovory a napokon spoločný finálový večer, ktorý sa uskutoční 2. decembra v poľskom kúpeľnom meste Krynica-Zdrój. Korunku novej víťazke odovzdá Miss Supranational 2015 Stephanie Stegman. 

 

O garderóbu a hlavné, finálové šaty sa Lenke Tekeljakovej postarali viacerí slovenskí módni dizajnéri. V jej batožine nebude chýbať slovenský kroj, ktorý jej zapožičala spoločnosť PARTA-Slovenské ľudové umenieMiss Supranational, je medzi svetovými súťažami krásy jednou z najmladších. Jej prvý ročník sa konal v roku 2009 v Poľsku a vyhrala ho Oksana Moria z Bieloruska. Za minulý rok bola vyhodnotená za jednú z najlepšie zorganizovaných show v rámci svetových súťaží krásy.

 

Pozrite si video a doziete sa viac o II. VICEMISS SLOVENSKO 2016 a delegátke na MISS SUPRANATIONAL 2016 Lenke Tekeljakovej:

 

 

Prvou zástupkyňou súťaže Miss Slovensko bola druhá vicemiss 2013 Luciána Čvirková. Zatiaľ s najlepším výsledkom odchádzala z tejto súťaže Petra Denková, ktorá získala titul Miss Supranational Europe 2015. Lenku Tekeljakovú na súťaž delegovali organizátori národného kola Miss Slovensko – Produkčný dom FORZA, OKLAMČÁK Production a TV JOJ.


Jedným z členov poroty svetovej súťaže MISS SUPRANATIONAL 2016 bude aj medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu, zakladateľ a dlhororočný spoluorganizátor MISS SLOVENSKO Jozef OKLAMČÁK .




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies