Vicemajster s rozpočtom 1,7 milióna eur sa teší na Európsku ligu

NETKY.SK • 13 Júl 2011, 11:32 • 2 min
Vicemajster s rozpočtom 1,7 milióna eur sa teší na Európsku ligu

Vicemajster s rozpočtom 1,7 milióna eur sa teší na Európsku ligu

slovakia

left justify in out

img

Spokojnosť s kvalitnou prípravou a očakávanie pred historickou účasťou v európskom pohári rezonovali v utorok na tlačovej konferencii slovenského futbalového vicemajstra FK Senica pred štartom nového ročníka Corgoň ligy 2011/2012.
      Záhoráci cez letnú prestávku výrazne obmenili káder, ich ambíciou ale stále zostáva hrať v hornej polovici ligovej tabuľky. "Naše ciele do budúcej sezóny nemeníme. Chceme hrať v hornej polovici tabuľky. Okrem ligy je našou prioritou je aj účinkovanie v pohároch. Nie len v európskom, ale aj v domácom," uviedol pred zástupcami médií prezident klubu Viktor Blažek. Klub získal niekoľkých nových partnerov a sponzorov, v tejto oblasti ale absentuje podpora samotného mesta. "Rozpočet na nasledujúcu sezónu prevyšuje 1,7 milióna eur. Teší nás podpora nových partnerov. Naopak, mrzí nás, že mesto Senica v tomto kalendárnom roku finančne neprispela do klubového rozpočtu ani jediným centom," dodal Blažek, ktorý tiež podotkol, že momentálne štadión vicemajstra spĺňa požadované kritériá na štart zverencov trénera Stanislava Grigu v Európskej lige UEFA 2011/2012: "V súvislosti s infraštruktúrou s radosťou konštatujeme, že štadión je pripravený nie len na Corgoň ligu ale aj na 3. predkolo Európskej ligy. Všetky kroky smerujú k tomu, aby bol náš štadión zaradený do 3. kategórie. Kapacitu sme zvýšili na 4500 miest. Budujeme oplotenie v sektore E, ktorý bude mať svoj osobitný vchod. V týchto dňoch finišujú práce s dostavbou antidopingových priestorov. Vybudovali sme nové centrum pre novinárov. Počítame aj so zvýšením komfortu pre rozhodcov."
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona