Vicemajster HC'05 B. Bystrica už začal, testuje vstupné parametre

NETKY.SK • 11 Máj 2015, 11:42 • 2 min
Vicemajster HC'05 B. Bystrica už začal, testuje vstupné parametre

BANSKÁ BYSTRICA - Štadión na Štiavničkách sa v pondelok zaplnil netypickými tvárami, hokejistami HC'05 B. Bystrica. Úvodné dva dni letnej prípravy zaplnia vicemajstrovi Slovenska testy, atletickými už začal, v utorok sa hráči presťahujú do Fit arény a k slovu sa dostane najmä sila.

slovakia

left justify in out

Hlavný tréner Miroslav Chudý zatiaľ pracuje s 19 hráčmi, mal s 23, no niektorým nedovolil letný rozbeh zdravotný stav. "Pochopiteľne, že káder sa pozbieral len sčasti, tvoria ho najmä perspektívni hráči z juniorky," upresnil. "Ale máme medzi nimi aj ostrieľaných, stačí sa pozrieť, tam vidíte Handlovského, tam Lampera, Ziga, Košarišťana, alebo Rosandiča, Luntera."

 

Vzorec prípravy v podstate korešponduje s predchádzajúcimi. "Úvodné dva dni sme podriadili testom, nasleduje nábehový týždeň a po ňom dva trojtýždňové bloky," vyrátal Miroslav Chudý. "Po prvom ťažkom aj uvažujeme, či zaradíme do cyklu regeneračný týždeň v Chorvátsku. V júli už nasledujú dovolenky až do 20-teho, týždeň ešte strávime na suchu a prvý ľad si užijeme 27. júla."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies