Vica Kerekes pri hraní nikdy nevyužila umelé slzy

NETKY.SK • 1 Február 2016, 16:27 • 2 min
Vica Kerekes pri hraní nikdy nevyužila umelé slzy

BRATISLAVA - Slovenská herečka maďarského pôvodu Vica Kerekes podľa vlastných slov pri nakrúcaní dramatických filmových scén nikdy nevyužila možnosť nakvapkať si do očí umelé slzy.

slovakia

left justify in out

„Pri točení drámy hercom zvyknú často pomôcť. Napríklad, keď majú zahrať, že plačú, tak im nakvapkajú do očí umelé slzy. Ja som si to nikdy nedovolila, ale vo filmárskej branži je to bežné. Divák často ani nevie, či to ten herec naozaj zo seba vydal von alebo nie. Príde mi to také trošku nespravodlivé,“ uviedla rodáčka z Fiľakova v rozhovore pre agentúru SITA.


S drámou Kerekes problém nemá, oveľa ťažší žáner na stvárnenie je podľa nej komédia. „Myslím si, že najťažšie je hrať v komédii. To vie strašne málo ľudí. Človek tam potrebuje disponovať niečím navyše. Musí to mať jednoducho v sebe, ten správny timing alebo sa tak musí proste narodiť. Niektorí ľudia to majú nejako fyziologicky dané, že sa na nich len pozriete a je vám smiešne, nemusia to ani hrať. Takou herečkou, ktorá je ale jednak krásna, no má v sebe i tú komiku, je pre mňa napríklad Goldie Hawn a jej dcéra (Kate Hudson, pozn. red.) to v sebe má tiež. Obe sú to také roztomilé ženy, ktoré presne vedia vystihnúť ten vtipný moment,“ poznamenala Kerekes, ktorá by sa vraj napriek tomu, že má pred komickými žánrami veľký rešpekt, ponuke zahrať si v dobrej komédii určite nebránila. „Chcelo by to ale niečo naozaj dobré, nejaký naozajstný scenár. Hrala som už s Bolkom (Bolek Polívka, pozn. red.) ten má tú komiku v sebe nepopierateľne tiež. Jeho si neviem predstaviť, že by hral čisto drámu alebo tragédiu. A výborne sa mi spolupracovalo aj s Macháčkom. Ten ale povedal, že už so mnou robiť nechce, lebo si musí strážiť povesť,“ zasmiala sa atraktívna herečka. „Keby sme totiž zas spolu hrali v nejakom filme, určite by to bulvár nejako rozmazal a vyznelo by to celé strašne podozrivo,“ vysvetlila. „S Jirkom sa ale máme veľmi radi, len si z toho tak trošku robíme srandu,“ dodala.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies