Vianočné nákupy si nenechávajte na poslednú chvíľu

NETKY.SK • 11 November 2011, 00:34 • 2 min
Vianočné nákupy si nenechávajte na poslednú chvíľu

Vianočné nákupy si nenechávajte na poslednú chvíľu

slovakia

left justify in out

img

Sviatky mieru a pokoja sa nezadržateľne blížia, čo dávajú svojou výzdobou a ponukou tovaru na vedomie aj mnohé obchody. Niektorí myslia na Vianoce celý rok a postupne zhromažďujú darčeky tak, aby sa pred sviatkami mohli venovať iným činnostiam.
Hitom tohtoročných Vianoc by okrem smartfónov mali byť aj čítačky elektronických kníh, notebooky a tablety. Letia aj kávovary, domáce náradie, navigácie alebo fotoaparáty.
Podľa októbrového prieskumu spoločnosti Home Credit Slovakia majú ľudia v pláne na Vianoce minúť o niečo viac, ako v minulom roku, čo by mohla byť pre obchodníkov pozitívna správa. Tento rok hodlajú utratiť najčastejšie 100 až 300 eur. Zhruba takúto sumu minie na Vianoce 39 % opýtaných. Otázkou je, či turbulentný vývoj v eurozóne bude ľudí od väčších vianočných výdajov odrádzať, alebo hodia situáciu v Európe za hlavu a budú nakupovať bez zábran.
Ak niekto chce využiť moderný spôsob nákupu z pohodlia domova, nemal by vyčkávať. Michal Kozub, analytik Home Credit Slovakia v tejto súvislosti radí: "Ľudia by nemali nechávať nákup vianočných darčekov na poslednú chvíľu a obzvlášť pri online obchodoch, v ktorých nakupujú stále častejšie. Posledných 14 dní pred Vianocami sú už e-shopy aj prepravné firmy zahltené objednávkami. Preto ten, kto objednáva cez e-shop, by mal odoslať objednávku najneskôr na začiatku decembra".

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies