FOTO Vianočný stromček so slnečnou sústavou z fúkaného skla

NETKY.SK • 25 December 2015, 18:00 • 2 min
FOTO Vianočný stromček so slnečnou sústavou z fúkaného skla

NEW YORK – Máme tu najkrajšie sviatky v roku a ľudia na celom svete si zdobia vianočný stromček najrôznejšími ozdobami. Pozrite sa na tieto úžasné ozdoby z fúkaného skla v štýle našej slnečnej sústavy.

slovakia

left justify in out

Nudia vás už klasické vianočné ozdoby a chceli by ste niečo naozaj originálne? Možno sa vám zapáči táto slnečná sústava z fúkaného skla, ktorá je prepracovaná do najmenších detailov.

 

Na Slnku vidieť slnečné škvrny, naša Zem s nádhernou modrou atmosférou či Mars s ľadovcami na póloch. Na najväčšej planéte Jupiter jasne vidieť obrovskú červenú škvrnu a Saturn má dokonca aj svoje známe prstence, pri výrobe ktorých boli použité reálne dáta z kozmickej sondy Cassini!

 

Všetky tieto planéty spolu so Slnkom a Plutom si môžete zavesiť na svoj vianočný stromček a prekvapiť tak rodinu a známych. Majú aj rôzne veľkosti ako aj planéty našej sústavy, keď priemer týchto ozdôb sa pohybuje od piatich až do desiatich centimetrov a prstence Saturnu majú až 11,5 centimetra.

 

Všetky tieto ozdoby sú z fúkaného skla, takže sú pevnejšie ako tie bežné, ktoré sa často rozbijú na milión kúskov, keď ich náhodou dieťa alebo domáci maznáčik zhodí z vianočného stromčeka. Sú veľmi trvácne a vydržia aj celé generácie.

 

Pozrite si tieto úžasné ozdoby v našej galérii.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies