Vianočný stromček sa v centre Nitry rozžiari v prvú adventnú nedeľu

NETKY.SK • 10 November 2022, 08:52 • 2 min
Vianočný stromček sa v centre Nitry rozžiari v prvú adventnú nedeľu

NITRA - Stánky predajcov vo vianočnom mestečku na Svätoplukovom námestí v Nitre sa otvoria v piatok 25. novembra. Slávnostné a oficiálne otvorenie mestečka je naplánované na prvú adventnú nedeľu (27. 11.), keď sa rozsvieti aj vianočný stromček.

slovakia

left justify in out

Ako informoval mestský úrad, adventné trhy budú trvať do 23. decembra s možnosťou predĺženia do 6. januára 2023. "Na toto obdobie je pripravený bohatý hudobný a umelecký program pre všetky generácie. Už 25. novembra si deti zo základných škôl vyzdobia stromčeky, ktoré budú pre verejnosť vystavené počas celého adventného obdobia. Pri slávnostnom rozsvietení vianočného stromčeka v prvú adventnú nedeľu sa o dobrú náladu postará orchester Fats Jazz Band," uviedla radnica. Druhú adventnú nedeľu (4. 12.) príde na Svätoplukovo námestie Mikuláš so svojou družinou. "Sprievodný program je pripravený v spolupráci so Základnou umeleckou školou J. Rosinského v Nitre. Mikuláš sa do vianočného mestečka privezie na vysvietenom vláčiku, ktorý bude k dispozícii v tento a nasledujúce dva dni aj pre verejnosť," doplnil magistrát. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona