Dojemný príbeh: Muž obdaroval cudzie dieťa, pretože nemá nikoho

NETKY.SK • 25 November 2016, 18:22 • 2 min
Dojemný príbeh: Muž obdaroval cudzie dieťa, pretože nemá nikoho

BRADFORD - Mladá mamička Abigail Crewe mala čo robiť, aby udržala slzy po tom, čo v obchodnom dome stretla neznámeho starčeka.

slovakia

left justify in out

Osamelý dôchodca k nej pristúpil v jednej z uličiek a trval na tom, že chce jej štvormesačnej dcérke kúpiť vianočný darček. Abigail sa mu snažila slušne vysvetliť, že si nemusí robiť starosti.

 

Muž jej však rozpovedal svoj príbeh: Pred 18 mesiacmi mu zomrela žena, ktorá mala veľmi rada postavičku z Mickey Mousea. Keďže s ňou nemal žiadne deti, je teraz úplne sám a veľmi rád by niekoho obdaroval, no nemá koho.

 

Potom nakrátko odišiel a keď sa vrátil držal v rukách ružového plyšáka Minnie. Abigail bola veľmi dojatá a zdieľala tento príbeh na Facebooku, kde mal veľmi pozitívne ohlasy. Chcela mužovi poďakovať a nasledovala ho domov, kde mu dala ďakovný list na pamiatku.

 

img

 

Takisto mu povedala, že kedykoľvek sa bude cítiť sám, môže ich navštíviť a stráviť s nimi čas.

 

„Keď Georgia trochu podrastie, budem jej tento príbeh pripomínať, aby vedela o čom sú v skutočnosti Vianoce,“ povedala Abigail.

 

img

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies