Vianočné trhy v Modre začínajú 13.decembra

NETKY.SK • 8 December 2013, 13:47 • 2 min
Vianočné trhy v Modre začínajú 13.decembra

BRATISLAVA - Pri výzdobe mesta môžu pomôcť aj jeho obyvatelia.

slovakia

left justify in out

Vianočné trhy v Modre sa začnú v piatok 13. decembra a budú aj nasledujúci deň v sobotu 14. decembra. Mesto pri výzdobe plánuje zapojiť aj svojich obyvateľov. Modra o tom informovala na svojej oficiálnej internetovej stránke.

Ľudia, ktorí majú nepotrebné či nevyužité vianočné ozdoby, vianočné osvetlenie, lampióny, sviečky, prípadne vlastnoručne vyrobené vianočné dekorácie, môžu svojimi ozdobami pomôcť pri výzdobe mesta. Obyvatelia môžu odovzdať ozdoby na Mestskom úrade na Dukelskej ulici v Modre. Ako uvádza mesto, návštevníci sa môžu tešiť na kultúrny a hudobný program na nádvorí Historickej radnice, stánky budú aj na Súkeníckej ulici a v priestoroch Mestského centra sociálnych služieb. Na podujatí budú vianočné stánky s remeselnými výrobkami, keramikou, vianočnými ozdobami, budú v nich predávať tiež varené víno či punč a trdelníky. Mesto zároveň pozýva remeselníkov, vinárov, keramikárov, ovocinárov, divadelníkov, hudobníkov, tanečníkov a iných umelcov, aby sa zapojili a prezentovali svoju činnosť na trhoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies