Vianočné stromčeky začne bratislavská OLO odvážať od 9. januára

NETKY.SK • 22 December 2016, 14:03 • 2 min
Vianočné stromčeky začne bratislavská OLO odvážať od 9. januára

BRATISLAVA – Bratislavská mestská spoločnosť Odvoz a likvidácia odpadu (OLO) zabezpečí už tradične po vianočných sviatkoch bezplatný zber a odvoz vianočných stromčekov. Ten bude prebiehať od 9. januára do 28. februára 2017. Pre TASR to uviedla hovorkyňa OLO Beata Humeníková.

slovakia

left justify in out

Vianočné stromčeky je potrebné ukladať v prípade rodinných domov ku zberným hniezdam – najbližšiemu stojisku zberných nádob a kontajnerov. V prípade bytových domov ku stanovištiam zberných nádob a kontajnerov.

 

"Existuje aj ďalšia možnosť, priviezť stromček osobne a bezplatne ho odovzdať v zbernom dvore OLO na Starej Ivanskej ceste, ktorý je otvorený každý deň okrem nedele a sviatkov od 8.00 do 18.00 h," priblížila Humeníková.

 

Všetky vyzbierané vianočné stromčeky budú energeticky zhodnotené.

 

OLO upozorňuje Bratislavčanov, že počas sviatkov sa môžu objaviť aj falošní smetiari, oblečení vo falošných zeleno-oranžových uniformách, ktorí od občanov žiadajú peňažnú pozornosť. "Počas celého roka sa o zber odpadu starajú pracovníci našej spoločnosti, ktorých spoznáte podľa šedo–oranžových uniforiem s logom OLO. Tie sú zladené s farbou zberného vozidla a zároveň aj s logom našej spoločnosti," uviedla Humeníková s tým, že pracovníci OLO od občanov nepýtajú peňažnú hotovosť ani iné dary.

 

Ak Bratislavčania falošných smetiarov spozorujú, spoločnosť OLO žiada, aby ju o tom informovali a pomohli takýchto ľudí identifikovať.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona