Vianočné prekvapenie po 47 rokoch: Muž čakal takmer pol storočia, kým sa odhodlal otvoriť svoj darček!

NETKY.SK • 12 December 2018, 13:04 • 2 min
Vianočné prekvapenie po 47 rokoch: Muž čakal takmer pol storočia, kým sa odhodlal otvoriť svoj darček!

Tento Kanaďan zrejme nepatrí medzi netrpezlivých nedočkavcov. S otvorením darčeka od svojej lásky otáľal poriadne dlho!

slovakia

left justify in out

Tak deťom, ako aj dospelým sa Vianoce viac alebo menej spájajú s darčekmi, ktoré „Ježiško“ prinesie pod stromček. Je pritom jedno, koľko máte rokov, keď zbadáte krásne balíčky, prepadne vás zvedavosť a chcete zistiť, čo sa v nich ukrýva. Viete si teda predstaviť, že by ste čakali 47 rokov, kým by ste si otvorili prekvapenie od svojej lásky?

 

img

Zdroj: Pexels

 

Adrian Pearce s tým problém nemal. Trvalo niekoľko desaťročí, kým sa muž odhodlal pozrieť sa, čo mu jeho vtedajšia priateľka podarovala. Adrian si darček každé Vianoce od roku 1970 dával pod stromček, no nikdy ho neotvoril. Prečo? Lebo jeho láska s Vicky Allenovou sa v tú zimu skončila. Po rokoch sa však konečne odhodlal!

 

Stalo sa tak za prítomnosti jeho tínedžerskej priateľky Vicky. Ani ona sama si už nepamätala, čo Adrianovi chcela dať. Bola to malá knižka o láske, vyjadril sa dojatý muž po tom, ako svoje vianočné tajomstvo odhalil.

 

Vicky bola veľmi prekvapená, že si Adrian darček doposiaľ neotvoril. Ako povedala, ona by tak dlho nikdy nevydržala, musela by okamžite zistiť, čo dostala. Ich stretnutie po rokoch bolo veľmi príjemné, spomínali na staré časy. Neprechovávajú k sebe žiaden hnev, všetko sa rokmi vytratilo a ostalo len to pekné. K svojej láske sa však už zrejme nevrátia, Adrian je totiž už 40 rokov šťastne ženatý.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona