Vianočné dekorácie do záhrady

NETKY.SK • 30 November 2015, 13:00 • 2 min
Vianočné dekorácie do záhrady

BRATISLAVA - Vianoce sa rýchlo blížia a je najvyšší čas popremýšľať nad vianočnou výzdobou. Takmer automaticky sa všetci venujeme dekorovaniu interiéru, ale priznajte sa, či si dáte prácu s nazdobením záhrady, alebo terasy?

slovakia

left justify in out

Ihličie a šišky 

Tieto prírodné voňavé dekorácie k Vianociam skrátka patria a vyzerajú úchvatne v akomkoľvek aranžmáne. A vonku navyše vydržia oveľa dlhšie, než vo vyhriatom interiéri. Jednoducho ich navrstvite do kvetináča, plechovej, či prútenenej nádoby, pridajte vetvičky so šípkami a máte skoro hotovo. Keď všetko oživíte červenými, alebo inak farebnými vianočnými guľami, na svete je krásna dekorácia s minimom nákladov.

 

Svetielka a sviečky

Aj pri výzdobe exteriéru siahnite po svetielkach a sviečkach. Môžete nimi omotať kvetináče a všetky ostatné nádoby, prepliesť ich vetvičkami naaranžovanými na oknách, alebo rozsvietiť stromček pred domom. Fantázii sa medze nekladú. A nezabúdajte ani na sviečky. Rozvešané napríklad na plote atmosféru Vianoc ešte umocnia.

 

Ďalšie doplnky

Povaľujú sa vám doma staré korčule? Našli ste na pôde sánky, na ktorých ste sa ako malá preháňala za chalupou? Sem s nimi. Na terase sa budú skvele vynímať. Skrátka sa trošku porozhliadnite a určite objavíte celý rad nádherných vecí, ktoré narobia v období Vianoc veľa parády. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies