Vianočné činnosti, ktoré si musíte užiť

NETKY.SK • 19 December 2015, 15:00 • 2 min
Vianočné činnosti, ktoré si musíte užiť

BRATISLAVA - Vianoce klopú na dvere a šibalsky na nás žmurkajú z kalendára. Áno, to najkrajšie obdobie v roku je za nedlho tu a vy sa už nemôžete dočkať? Zabudnite na dobiehania restov v podobe dopekania ďalšieho druhu sladkého alebo vypratávanie skríň a radšej nasávajte vianočnú atmosféru plnými dúškami.

slovakia

left justify in out

Rozprávky a vianočné filmy

K Vianociam jednoducho rozprávky a príbehy s dobrým koncom patria a vlastne, čo by to bolo za sviatky bez rozprávok? Zababušte sa s rodinou do deky, na konferenčný stôl si naložte tácku obľúbených koláčov a prepadnite sa do rozprávky a to doslova.

 

Koledy a vianočné hity

Vianoce nielen chutia, ale predovšetkým sú počuť. Vneste do obývacej izby tradičné slovenské koledy a pospevujte si známe tóny napríklad pri zdobení stromčeka alebo plánovania vianočného menu. Ale pozor, aj tie zahraničné stoja za to. Pozornosť si zaslúži pesničky Last Christmas, So is the Christmas alebo We wish you a Merry Christmas a tak by sme mohli pokračovať do nekonečna.

 

Ozdobte s rodinou stromček

Vianoce bez tradícií a zvykov jednoducho nie sú tým pravým a najviac zábavy si pri nich užijete ako inak, než s celou rodinou. Počkajte na partnera a deti, než dorazia domov a naplánujte si spoločné zdobenie vianočného stromčeka. Ono to dohadovanie, kde ktorá guľa bude visieť a ujedania salóniek z kolekcie vás sviatočne naladí.

 

Vyrobte rodine darčeky

Má vaša sestra rada bio kozmetiku, ale nemôžete si dovoliť za ňu minúť nekresťanské peniaze? Máme pre vás skvelý tip, pripravte ju doma za použitia tých najkvalitnejších surovín. Stavte na ovocný balzam na pery alebo kakaovú masku na tvár. Na internete natrafíte na nespočetné množstvo receptov a navyše si vyhrajte s výzdobou daného flakóniku.

 

Prechádzajte sa a navštevujte priateľov, známych a rodinu

Sviatky bez návštev to predsa nie sú žiadne Vianoce, preto zájdite za prababičkou, tetou z druhého kolena, alebo pozvite rozvetvenú rodinu k sebe domov. Kým je čas, zájdite tiež na adventné trhy, nechajte si na jazyku rozplynúť krehkosť trdelníka so škoricou a zohrejte sa tradičným panákom medoviny alebo šálkou horúceho punču či vareného vína.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona