Vianočná kvapka krvi sa uskutoční 5. decembra

NETKY.SK • 26 November 2014, 10:39 • 2 min
Vianočná kvapka krvi sa uskutoční 5. decembra

BRATISLAVA - Už 7. ročník Vianočnej kvapky krvi v Bratislave sa začne v piatok 5. decembra od 07.45 h v priestoroch Primaciálneho paláca.

slovakia

left justify in out

Predvianočná benefičná akcia Tisíc a jedna kvapka krvi deťom pre život je otvorená pre každého, kto chce darovaním najcennejšej tekutiny nezištne pomôcť iným.
      

Ako informoval riaditeľ kancelárie bratislavského primátora Ľubomír Andrassy, mesto spoločne s Národnou transfúznou službou SR je pripravené prijať viac ako stovku dobrovoľných darcov, pričom pre každého je prichystané prekvapenie, vyrobené deťmi z centier voľného času a umeleckých škôl.
      

Andrassy pripomenul, že Vianočná kvapka je už niekoľko rokov spájaná s projektom "Deťom pre život", pričom návštevníci stránky samosprávy (www.bratislava.sk) môžu v týchto dňoch dražiť dres slovenskej futbalovej reprezentácie s podpismi všetkých hráčov, dres úspešného hokejového útočníka Ladislava Nagya, a taktiež repliku dresu bratislavského ŠK Slovan z roku 1927. Financie získané z dražby budú použité na nákup darčekov, ktoré dostanú deti hospitalizované na onkologickom oddelení DFNsP. Dražené futbalové, hokejové dresy budú novým majiteľom odovzdané počas Vianočnej kvapky krvi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies