Vianoce podľa Dary Rolins

NETKY.SK • 24 December 2019, 14:02 • 2 min
Vianoce podľa Dary Rolins

Pre slovenskú speváčku Daru Rolins sú Vianoce vyvrcholením celého roka. Na čo sa teší najviac a ako trávi najkrajšie sviatky roka?

slovakia

left justify in out

"December mám vždy extrémne hektický, tých dní voľna je tam naozaj pramálo a celé to smeruje k tomu momentu, keď sa ten kolotoč zastaví a sadneme si k tomu vianočnému stolu, k tomu dobrému jedlu a k tomu vianočnému pečivu... Pre mňa sú Vianoce highlight celého roka, pretože viem, že budú so mnou všetci mne blízki," povedala v rozhovore.

 

 

Kde a ským trávi Dara Vianoce?
Sviatky trávi speváčka s dcérou Laurou u sestry, o prípravu štedrovečerného stola sa teda nemusí starať. "Čo sa chystania vecí týka, ešte nikdy neboli Vianoce na mne. Vždy ich chystá moja sestra a my s Lolou prídeme k nej. Ona má dvoch chlapcov a vždy sú tam s nami aj rodičia, babičky a chodia k nám rôzne návštevy, tí najbližší rodinní príslušníci a známi, takže je to také veľkolepé," priblížila Rolins, ktorá však predsa len s niečím počas príprav pomôže. "Ja som takou pravou rukou pri varení, ale skôr ochutnávam...," zasmiala sa.

 

 

S dcérou sa najviac tešia na rozprávky

Na vianočné menu sa podľa vlastných slov veľmi teší. "Na Vianoce sa totiž hreší, povinne... A teším sa aj na rozprávky. My sme s Laurou rozprávkové, ja milujem všetky rozprávky, jednou nohou som stále v rozprávkovom svete. Dúfam, že mi to tak vydrží navždy," uzavrela Rolins.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies