Viacero hráčov United nebude môcť v najbližšom období zasiahnuť do hry

NETKY.SK • 26 Február 2019, 17:53 • 2 min
Viacero hráčov United nebude môcť v najbližšom období zasiahnuť do hry

MANCHESTER - Futbalistov Manchestru United trápi pred stredajším zápasom 28. kola anglickej Premier League na pôde Crystal Palace rozsiahla maródka. Koučovi "červených diablov" Ole Gunnarovi Solskjaerovi môže chýbať až 9 hráčov. Pri tak rozsiahlej absencii bude mať tréner čo robiť, aby vôbec vyskladal zostavu na zápas. United ale určite nastúpi, prinajhoršom si požičia hráčov z akadémie. Informoval portál goal.com.

slovakia

left justify in out

Ander Herrera, Juan Mata a Jesse Lingard nenastúpia pre zranenia z nedeľnajšieho duelu s Liverpoolom (0:0), ktorý so zranením dohrával aj Marcus Rashford. "Martial pravdepodobne nenastúpi, nechceme riskovať zhoršenie zranenia," uviedol Solskjaer. K dispozícii už by však mohol mať Marcusa Rashforda, Marcusa Roja či Mattea Darmiana. "Darmian už trénuje, ale tiež to nevyzerá dobre. O Rashfordovi sa rozhodne podľa stavu jeho zraneného členka a Rojo bude zapojený do tréningu," dodal Solskjaer, ktorému pre zranenie chýba tiež Antonio Valencia, Nemanja Matič a pre prechladnutie Phil Jones.

 

 

Z dôvodu širšej maródky sa do tréningového procesu zapojilo niekoľko hráčov z juniorského tímu. "Chalani sa dnes zapojili do tréningu, v najbližšom období budú súčasťou kádra," dodal Solskjaer.

 

Manchester sa nachádza na piatom mieste tabuľky so ziskom 52 bodov. Okrem zápasu s Crystal Palace v sobotu privíta na domácej pôde Southampton. Budúci týždeň čaká United osemfinálová odveta Ligy majstrov na ihrisku parížskeho Saint-Germain. Prvý duel na Old Trafforde prehrali 0:2.

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona