Viaceré cesty na Orave a na Liptove sú zasnežené, premávku komplikuje aj hmla

NETKY.SK • 29 December 2017, 08:49 • 2 min
Viaceré cesty na Orave a na Liptove sú zasnežené, premávku komplikuje aj hmla

RUŽOMBEROK - Vodiči na Orave a na Liptove môžu v piatok na viacerých úsekoch ciest očakávať vrstvu kašovitého či utlačeného snehu.

slovakia

left justify in out

Ten je v niektorých miestach skombinovaný s hustou hmlou i dažďom. Upozornila na to oficiálna stránka Slovenskej správy ciest (SSC).

 

V úsekoch rýchlostných ciest R3 Trstená – Tvrdošín a Sedliacka Dubová - Široká je povrch vozoviek pokrytý vrstvou čerstvého až kašovitého snehu do troch centimetrov. „Hmla, silný dážď alebo sneženie obmedzujú dohľadnosť do 100 metrov v lokalitách Dolný Kubín a Važec,“ uvádza sa na stránke SSC.

 

Kašovitý sneh do piatich centimetrov je na cestách tretej triedy v obvode Trstená, Námestovo a v obci Lokca, do troch centimetrov na cestách tretej triedy v obvode Dolný Kubín. Čerstvo napadnutý sneh sa nachádza na ceste I/18 v úsekoch medzi obcou Hybe, Važcom a Východnou a medzi obcou Pavčina Lehota a lokalitou Jasná.

 

„Horské priechody Príslop, Čertovica a Huty sú zjazdné so zimnými pneumatikami, povrch vozoviek je prevažne pokrytý vrstvou čerstvého, kašovitého až utlačeného snehu hrúbky jeden až tri centimetre,“ informovala SSC.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies