FOTO Viac ako 400 spoločností prezentovalo v Nitre najnovšie trendy vo výrobe nábytku

NETKY.SK • 7 Marec 2017, 13:55 • 2 min
FOTO Viac ako 400 spoločností prezentovalo v Nitre najnovšie trendy vo výrobe nábytku

NITRA – Vyše 400 vystavovateľov zo siedmich krajín sa prezentuje na 27. ročníku veľtrhu Nábytok a bývanie, ktorý sa dnes začal na národnom výstavisku v Nitre.

slovakia

left justify in out

Najnovšie trendy v oblasti dizajnu a architektúry predstavujú vystavovatelia zo Slovenska, z Českej republiky, Maďarska, Poľska, Talianska, Rakúska a Pakistanu. Súčasťou medzinárodného veľtrhu nábytku a bytových doplnkov, dizajnu a architektúry je 20. ročník výstavy nábytkového dizajnu Fórum dizajnu a 2. ročník veľtrhu modernej a tradičnej architektúry z dreva Moderné drevodomy.

 

„Model prezentácie slovenských výrobcov nábytku a moderných drevodomov sa vlani osvedčil, preto sme sa rozhodli v tomto projekte pokračovať. Návštevníci tu získajú bližší pohľad a informácie o fungovaní nábytkárskeho i drevostavbárskeho priemyslu na Slovensku,“ povedal prezident Zväzu spracovateľov dreva SR Igor Patráš.

 

Tohtoročnou nosnou témou veľtrhu Nábytok a bývanie je Domov s technikou i prírodou, alebo bývanie podľa individuálnych potrieb človeka, informoval hovorca výstaviska Martin Lužbeťák. Vystavovatelia prezentujú nábytky a doplnky, ktoré korešpondujú s najnovšími technologickými trendmi.

 

„Na výstave môžu návštevníci obdivovať napríklad krb, ktorý je dokonalou imitáciou klasického krbu s drevom, no v tomto sa kúri plynom. Celé kúrenie si vie pritom majiteľ ovládať diaľkovým ovládačom, smartfónom a aplikáciou, ktorá je súčasťou dodávky krbu. Medzi vystavovanými exponátmi je aj sedačka ovládaná smartfónom a aplikáciou, priamo na smartfóne si vie zákazník nastaviť pozíciu, ktorá mu najviac vyhovuje,“ skonštatoval Lužbeťák.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona