VfL Bochum vraj prejavil záujem o Erika Saba

NETKY.SK • 11 August 2016, 17:26 • 2 min
VfL Bochum vraj prejavil záujem o Erika Saba

BOCHUM - Slovenský futbalový reprezentant a kmeňový hráč gréckeho PAOK Solún Erik Sabo pravdepodobne v lete nezamieri na hosťovanie do tímu nemeckého účastníka II. bundesligy VfL Bochum. Informuje o tom web derwesten.de.

slovakia

left justify in out

O záujme VfL referovalo začiatkom tohto týždňa viacero nemeckých médií vrátane liga-zwei.de. Hráčsky agent Roman Vojtek zo zastupiteľskej spoločnosti Stars and Friends podľa spomenutého zdroja potvrdil záujem Bochumu; portál bild.de dodal, že Sabo v pondelok odletel do Nemecka, aby absolvoval rozhovory so zástupcami VfL. "Pokúsili sme sa zistiť, či by bolo možné zrealizovať jeho príchod. Ak by sa to však nepodarilo - čo vyzerá pravdepodobnejšie - budeme musieť zvážiť, čo ďalej," naznačil pre derwesten.de športový riaditeľ VfL Christian Hochstätter, ktorý na margo medializovaných informácií dodal: "Erik v Bochume nebol."

Stredopoliar či krajný obranca Sabo, ktorý prišiel do PAOK vlani v auguste a podpísal štvorročný kontrakt, sa v Solúne počas sezóny ocitol na vedľajšej koľaji. Počas letného prestupového obdobia sa v súvislosti s 24-ročným rodákom zo Šúroviec spomínal interes tureckého Konyasporu, gruzínskeho Dinama Tbilisi aj izraelského Beitaru Jeruzalem, transfer však žiadnym smerom nezrealizovali. Sabo v minulosti doma pôsobil v Spartaku Trnava a Spartaku Myjava. V Bochume zanechal výraznú slovenskú stopu útočník Stanislav Šesták (2007 - 2010 a 2014 - 2015).

Deväťnásobný slovenský reprezentant Sabo sa tesne nevošiel do konečnej nominácie trénera národného tímu SR Jána Kozáka na majstrovstvá Európy vo Francúzsku, skúsený kormidelník ho koncom mája vyradil z kádra spoločne s trojicou Matúš Bero, Adam Zreľák a Lukáš Tesák. Slováci v júni na šampionáte prenikli do osemfinále.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies