VfB Stuttgart je vraj o krok bližšie k angažovaniu Vladimíra Weissa

NETKY.SK • 18 August 2010, 07:30 • 2 min
VfB Stuttgart je vraj o krok bližšie k angažovaniu Vladimíra Weissa

VfB Stuttgart je vraj o krok bližšie k angažovaniu Vladimíra Weissa

slovakia

left justify in out

Vedenie nemeckého futbalového klubu VfB Stuttgart je po utorku údajne o krok bližšie k angažovaniu mladého slovenského reprezentanta Vladimíra Weissa.
      "Vladimír by rád prišiel k nám," citoval portál spox.de slová stuttgartského manažéra Frediho Bobica. S dodatkom, že chýba ešte zjednotenie sa na linke VfB Stuttgart - Manchester City. Popri Vladimírovi Weissovi sa súper Slovana Bratislava v play off Európskej ligy zaujíma aj o angažovanie Ibrahima Traoreho z druholigového FC Augsburg.
      Ak by Weiss prišiel, mohol by VfB uvoľniť Sebastiana Rudyho bundesligovému rivalovi TSG 1899 Hoffenheim za odstupné 3 milióny eur. Tréner Christian Gross sa však vyjadril v tom zmysle, že "Sebastian je náš odchovanec a nechcel by som o neho prísť". Sám hráč by tiež najradšej zostal v stuttgartských radoch.
      Na štvrtkový duel do Bratislavy odcestuje VfB bez kapitána Matthieua Delpierrea a Stefana Celozziho, obaja sú stále zranení. Hrať nebude vraj ani reprezentant Serdar Tasci, ktorý chýbal aj v zápase Pohára DFB v Babelsbergu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona