Vettel nemá pred VC Indie "veľké oči"

NETKY.SK • 25 Október 2012, 12:27 • 2 min
Vettel nemá pred VC Indie "veľké oči"

Vettel nemá pred VC Indie "veľké oči"

slovakia

left justify in out

img

Nemec Sebastian Vettel sa pred víkendovou Veľkou cenou Indie formuly 1 snaží držať pri zemi, aj keď v boji o titul s Fernandom Alonsom má momentálne mierne navrch. "Máme za sebou niekoľko úspešných VC, ale nemožno sa stále na to spoliehať. Môže sa stať čokoľvek, raz ste hore a raz dolu. Musíme sa zamerať hlavne na seba a na čo najlepší možný výsledok," povedal Vettel. "Verím, že môžeme zopakovať predchádzajúce úspechy aj v Indii."
      Vettel, ktorý je po VC Kórejskej republiky na čele priebežného hodnotenia pred Fernandom Alonsom z Ferrari, bude na víkendovej VC Indie obhajovať minuloročné víťazstvo. Ani Alonso však nevzdáva svoj boj o titul svetového šampióna. Podľa šéfdizajnéra stajne Ferrari Nicka Tombazisa stajňa vylepšila svoj monopost a opäť by mala byť konkurencieschopná. "Mali sme problémy s aerodynamickým tunelom. Pred VC Indie sme však monopost otestovali a prišli sme k mnohým záverom, ktoré chceme napraviť a byť opäť konkurencieschopní."

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies