Veterinár, ktorý sa na internete chválil fotkami so zastrelenými zvieratami, zomrel pri poľovačke

NETKY.SK • 16 December 2016, 11:39 • 2 min
Veterinár, ktorý sa na internete chválil fotkami so zastrelenými zvieratami, zomrel pri poľovačke

TURÍN – Veterinár, ktorý sa stal na verejnosti známy tým, že na sociálnej sieti zdieľal fotografie, na ktorých pózuje s ulovenými zvieratami, zomrel počas poľovačky.

slovakia

left justify in out

Luciano Ponzetto (55), poľoval na vtáky v Taliansku, keď prišlo k tragickej nehode. Na horách v Turíne sa pošmykol na ľade a spadol do rokliny Colle delle Oche.

 

Hovorca talianskej polície pre britský denník Metro povedal: „Zavolali nám z horskej služby, že im volal muž, ktorý bol s veterinárom Ponzettom na poľovačke. Jeho telo musela vyzdvihnúť helikoptéra a odviezla ho do miestnej nemocnice. Vyzerá to tak, že sa pošmykol a spadol do 30 metrovej rokliny. Bol na mieste mŕtvy.“

 

Veterinár sa stal neslávne známym po tom, čo na sociálnych sieťach zverejnil fotografiu, na ktorej pózuje vedľa leva, ktorého zastrelil. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies