Veterána, ktorý zabil šiestich členov rodiny, sa nedarí dolapiť

NETKY.SK • 16 December 2014, 13:44 • 2 min
Veterána, ktorý zabil šiestich členov rodiny, sa nedarí dolapiť

LOWER SALFORD - Úrady v americkom štáte Pensylvánia v utorok stále pátrajú po irackom vojnovom veteránovi, ktorého podozrievajú zo zavraždenia šiestich svojich rodinných príslušníkov vrátane jeho 14-ročnej netere.

slovakia

left justify in out

Niekdajšieho vojaka identifikovali ako 35-ročného Bradleyho Stona. Pátrajú po ňom v mestečku Pennsburg vzdialenom asi 80 kilometrov od Filadelfie. Miestnym obyvateľom nariadili zostať doma, keďže vrah je pravdepodobne ozbrojený a stále sa ho nedarí dolapiť. Podľa pôvodných informácií sa zabarikádoval vo svojom dome, v súčasnosti je však už údajne na úteku.

 

Stone podľa predbežných záverov vyšetrovateľov v pondelok zavraždil svoju exmanželku, bývalú svokru, jej matku, bývalú švagrinú a ďalších dvoch členov rodiny. Prvá streľba sa odohrala v dome v mestečku Souderton, kde žije Stonova bývalá švagriná, ktorú útočník spolu s jej mužom a ich 14-ročným dieťaťom zastrelil. Vážne pritom zranil aj ich 17-ročného syna. Stone si to následne namieril do priľahlého Lansdalu, kde zavraždil svoju bývalú svokru a jej matku. Neskôr údajne zabil aj svoju bývalú ženu Nicole Stonovú. Podľa výpovedí svedkov vrah ušiel spolu so svojimi dvoma deťmi na aute. Za všetkým má byť spor medzi Stonom a jeho exmanželkou o nároku na starostlivosť o ich dve deti. Tie neskôr našli a podľa polície sú v poriadku.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies