Veterán Šechný v Michalovciach končí, hrať bude iba v Humennom do konca sezóny

NETKY.SK • 19 September 2016, 18:09 • 2 min
Veterán Šechný v Michalovciach končí, hrať bude iba v Humennom do konca sezóny

MICHALOVCE - Slovenský hokejový veterán Richard Šechný bude v kariére napokon pokračovať iba v drese druholigového tímu z Humenného. Trojnásobný majster Slovenska mal pôvodne ambíciu hrávať 1. ligu v drese Michaloviec a zároveň pôsobiť aj ako hrajúci tréner v Humennom. Informáciu priniesla stránka novinyzemplina.sk

slovakia

left justify in out

Nie je to prvýkrát, čo Šechný opúšťa michalovský klub. Už pred sezónou 2015/2016 došlo k jheo nezhodám s prezidentom Dukly Michalovce Alexandrom Černegom, po ktorých Šechný zamieril do Prešova. Staré spory sa však pred aktuálnou sezónou vyriešili a Šechný plánoval dohrať kariéru v Michalovciach. Súčasne prijal možnosť hrávať druhú ligu v Humennom, kde pôsobí v pozícii hrajúceho trénera. Účasť v dvoch ligách však bola pre onedlho 45-ročného hokejistu veľkým sústom.

 

"Myslel som si, že sa to dá zvládnuť, ale bolo to časovo náročné. Preto som sa rozhodol, že sa budem venovať iba Humennému. Trénerstvo je pre mňa nová výzva, s ktorou sa chcem popasovať," uviedol Šechný pre novinyzemplina.sk. Skúsený hokejista dostal na rozlúčku s Duklou pamätný dres od prezidenta klubu.

 

Bohatú kariéru tak napriek svojim pôvodným plánom napokon zrejme uzavrie v Humennom. "Túto sezónu ešte dohrám tam a po nej chcem skončiť," dodal Richard Šechný.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona