Veterán Šechný nekončí, v kariére bude pokračovať vo Frýdku-Místku

NETKY.SK • 4 August 2015, 10:28 • 2 min
Veterán Šechný nekončí, v kariére bude pokračovať vo Frýdku-Místku

MICHALOVCE - Z hokejového klubu Dukla Michalovce definitívne odchádza jedna z jeho ústredných osobností Richard Šechný.

slovakia

left justify in out

Čoskoro 44-ročný stredný útočník (nar. 19. 10. 1971) sa s prvoligovým klubom zo Zemplína nedohodol na novej zmluve a pokračovať v kariére bude v druholigovom českom tíme HC Frýdek-Místek. Informoval o tom Korzár.
Šechný bol v uplynulých sezónach nenahraditeľnou súčasťou Dukly Michalovce. Bol kapitánom a lídrom tímu, zakaždým aj suverénne najproduktívnejším hráčom mužstva.

 

Počas štyroch ročníkov nastúpil v drese "vojakov" na 181 zápasov, v ktorých nazbieral úctyhodných 227 kanadských bodov (strelil 78 gólov, zaznamenal 149 asistencií). Robustný center v minulosti hral aj v Košiciach, Zvolene, Kežmarku, Poprade a Banskej Bystrici. V zahraničí si vyskúšal ruský Nižnekamsk, poľský Nowy Targ aj talianske Bolzano. Za sebou má aj reprezentačnú minulosť. Slovensko reprezentoval na MS v Nórsku 1999 aj ZOH v Salt Lake City 2002.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona