Veterán Morrow k Halákovi do St. Louis, podpísal ročný kontrakt

NETKY.SK • 24 September 2013, 10:04 • 2 min
Veterán Morrow k Halákovi do St. Louis, podpísal ročný kontrakt

ST. LOUIS - Novým spoluhráčom slovenského hokejového brankára Jaroslava Haláka v tíme St. Louis Blues sa stal veterán Brenden Morrow, ktorý sa v pondelok ako neobmedzený voľný hráč dohodol s vedením klubu NHL na ročnom kontrakte za 1,5 milióna dolárov. Informoval o tom portál tsn.ca.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný krídelník, ktorý má v zbierke zlato zo ZOH 2010 vo Vancouveri v drese kanadskej reprezentácie, vystuží už aj tak solídnu ofenzívu "bluesmanov". Morrow v ročníku 2012/2013 zaznamenal v dresoch Dallasu a Pittsburghu dokopy 12 gólov a 13 asistencií v 44 zápasoch základnej časti, v play off pridal štyri body (2+2) v 14 vystúpeniach.

"O možnosti angažovať ho sme debatovali už v júli. Vtedy sme však nemali ešte podpísaného obrancu Alexa Pietrangela a nevedeli sme, koľko financií budeme mať ešte k dispozícii. Zostali sme však s Brendenom v kontakte a napokon sa dohodli," povedal pre ESPN generálny manažér Blues Doug Armstrong.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies