Veterán Dan Henderson je otvorený výzve

NETKY.SK • 16 Október 2014, 20:12 • 2 min
Veterán Dan Henderson je otvorený výzve

LAS VEGAS - Dan Henderson sa chce vrátiť do strednej váhy v UFC už v roku 2015. Ak sa mu to podarí chce zápas s aktuálne jedným z najlepších a to priamo z Ronaldom Souzom.

slovakia

left justify in out

Henderson (30-12) začal vymýšľať o tomto návrate  po 9  zápasoch v poloťažkej a ťažkej váhe. Hlavným dovôdom majú byť práve slová trénera Ronalda Souzu  (21-3)  ten chce vidieť týchto dvoch bojovníkov v oktagone stáť proti sebe. Henderson sa dopočul tieto informácie a hneď začal šíriť, že ide chudnúť a že výzvu prijíma.

 

Bývalý šampión PRIDE FC a Strikeforce Dan Henderson je vo veku 44 rokov aktuálne najstarší bojovník v UFC. Posledný zápas absolvoval v máji proti Cormierovi, ktorý ho uškrtil. Dan posledné roky už nepredvádza žiadne obdivuhodné výkony. Z posledných 5 zápasov zvíťazil len nad Mauriciom Ruom, ktorého porazil už druhýkrát.  Ako vidíme Dan prijíma všetky výzvy a skončiť s kariérou rozhodne nemá ešte v plánoch. Či sa tento duel skutočne odohrá uvidíme časom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies