Vestenický prezradil záujem Plzne

NETKY.SK • 18 Máj 2016, 20:49 • 2 min
Vestenický prezradil záujem Plzne

PLZEŇ - Útočník Marek Bakoš nemusí byť jedinou slovenskou medzisezónnou posilou českého futbalového klubu Viktoria Plzeň.

slovakia

left justify in out

Úradujúci majster ČR sa totiž zaujíma o služby 20-ročného slovenského zakončovateľa Tomáša Vestenického. Nie je však známe, či táto medializovaná eventualita platí aj po Bakošovom stredajšom príchode zo Slovana Liberec. "Viktoriáni" majú v ofenzíve zo SR aj Michala Ďuriša, v strede poľa Patrika Hrošovského a v bránke Matúša Kozáčika.

Vestenický je na hosťovaní v poľskej Cracovii Krakov, ktorá sa do 31. mája musí rozhodnúť, či zaplatí talianskemu AS Rím pol milióna eur za trvalý prestup. "V Krakove som dostal šancu, za čo som trénerovi vďačný. Čo so mnou bude ďalej? Ešte neviem. Chcel by som zostať v Cracovii. Ekstraklasa sa mi páči, na zápasoch býva dobrá atmosféra. Naše mužstvo je kvalitné a funguje na množstve prihrávok po zemi, taký štýl mi sedí. Môj manažér Ľubomír Moravčík mi povedal, že ma chce Viktoria Plzeň. Okrem toho AS Rím dostal ponuku na moje hosťovanie v jednom klube zo Serie B," citoval rodáka z Topoľčian Vestenického Przeglad Sportowy.

Mládežnícky reprezentant SR Vestenický hral v minulosti za Nitru a potom už ako člen kádra AS Rím pobudol v rámci Talianska v Modene.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona