Vestenický debutoval v drese AS Rím

NETKY.SK • 3 Marec 2014, 16:03 • 2 min
Vestenický debutoval v drese AS Rím

NITRA - Tomáš Vestenický nastúpil na zápas súťaže nádejí do 19 rokov proti AS Rím.

slovakia

left justify in out

Futbalový útočník Tomáš Vestenický sa po mesačnom čakaní dočkal debutu v drese nádejí talianskeho AS Rím. Odchovanec FC Nitra, ktorý upútal na majstrovstvách sveta do 17 rokov v Spojených arabských emirátoch, musel čakať na premiéru z administratívnych dôvodov. V nedeľu však nastúpil za AS od 70. min v zápase súťaže do 19 rokov proti Trapani.

 

"V sobotu konečne prišla informácia, že môžem hrať zápasy, tak som sa dostal do nominácie. Bolo mi jasné, že nebudem hrať od začiatku, pretože celý týždeň robil tréner taktiku bezo mňa," prezradil pre Nitrianske MY noviny Tomáš Vestenický a pokračoval: "Hral som v útoku, mal som jednu hlavičku, ktorá išla vedľa brány. Veľmi som sa tešil na zápas, že si konečne zahrám. Verím, že v nedeľu v derby proti Laziu strávim na ihrisku viac minút." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies